Wat mensen zeggen over Simple Pleasures…

“ Boek is in 1 woord SUPER!!! ”

“ We zijn helemaal weg van de pan bagna. Zo simpel en snel en zo vol van smaak. Echt een aanrader. Er staan alleen een paar ingrediënten in het boek waarvan ik geen idee heb waar ik ze zou kunnen kopen. „ (Margareth de Graaf – Sebel)

“ Mijn gasten waren razend enthousiast over de smaken van de recepten die ik had gemaakt. ”

“ Echt een fijn boek. De engelse titel deed me alleen vermoeden dat er veel ingrediënten gebruikt zouden worden die in Nederland slecht verkrijgbaar zijn, dit was niet het geval. ”

“ Ik was aanwezig bij het Annabel Langbein aanschuifdiner bij het rijk van de keizer en ik vond het geweldig om haar in levende lijve te ontmoeten. Haar uitstraling,haar passie zijn een ware inspiratiebron en wat een aardige lieve vrouw is Annabel. Ik ben fan 🙂 ” (Petra van den Berkt)

“ Dit boek is een echte aanrader met veel tips waar je echt iets aan hebt! ”

“ Speciale aandacht kreeg de vis in zoutkorst. Zo’n gerecht ziet er ook spectaculair uit en het is helemaal leuk als je de zoutkorst aan tafel openbreekt! ”

“ Dit boek gaat vast ezelsoren krijgen van het vele gebruik. ” (Karen van de Water)

“ I really enjoyed cooking from Simple Pleasures and will continue till I tried all receipes and will keep sharing this lovely way of cooking with other people. ” (Jacoline Heijligers)

“ Ik ben heel erg blij met deze topper. Prachtig vormgegeven en verrassende, lekkere gerechten. ”

“ Geweldig om zo met seizoensingrediënten te werken. En wat ziet het boek er mooi uit! ” (Inge Bloemen-Verhofstad)

“ Wat extra leuk was tijdens dit diner, was dat ik tijdens de uitvoering genoeg tijd had om met mijn gasten te kletsen. Een heerlijk menu, dat door de juiste planning, binnen een handomdraai op tafel stond. En daarna met z’n alle urenlang tafelen en genieten van de heerlijke gerechten. Ik koos voor de watermeloen salade met avocado, de nieuwe aardappeltjes met hazelnootpasta en zalmconfit om af te sluiten met de sinassappelcake.. Een perfecte zomeravond. ”