Aanschuifdiner met Annabel Langbein

RESERVEER NU VOOR HET ANNABEL LANGBEIN AANSCHUIFDINER (UITVERKOCHT!)

Dit mag je niet missen. Annabel Langbein is op 12 juni in Nederland. Samen met HelloFresh – net als Annabel liefhebbers van pure, verse en lekkere maaltijden – organiseert zij iets speciaals, iets unieks, iets voor jou: een Annabel Langbein Aanschuifdiner!

Op 12 juni a.s. heten Annabel en HelloFresh jou graag welkom bij een bijzonder, eenmalig, aanschuifdiner. Samen met gezellige tafelgenoten geniet je van een informeel, superlekker en supergezellig diner. Uiteraard met heerlijke gerechten van Annabel en prachtige, superverse ingrediënten van HelloFresh. Dit alles in de fantastische ambiance van Het Rijk van de Keizer in Amsterdam, een locatie waar iedere liefhebber van lekker, puur en gezellig eten blij van wordt.

Annabel schuift zelf ook aan en staat te popelen om persoonlijk kennis te maken met Nederlandse Fresh Food Fans! Met jou!

De kosten voor dit unieke diner zijn slechts € 40,- p.p, inclusief drankjes, reserveringskosten en kleine verrassingen.

Wil jij samen met Annabel eten, delen en genieten?

Reserveren kan via onderstaande module. Wees er snel bij, want vol = vol! (UITVERKOCHT)

Ps: Annabel is uiteraard graag bereid om een boek te signeren. Boeken zijn ter plekke te koop tegen contante betaling. Als je al een boek thuis hebt, mag je dat natuurlijk meenemen voor een persoonlijke krabbel