Annabel Langbeins Food & Fun boek

Annabel Langbein Food & Fun

Annabel Langbein Food & Fun

Food & Fun is een zalig kookboek met heerlijke en makkelijke zomerse recepten voor binnen en buiten. Het staat boordevol menu-ideeën voor elke gelegenheid, recepten voor originele huisgemaakte culinaire cadeautjes en inspirerende verhalen voor je lekkerste en meest ontspannen zomer ooit!

Food&Fun bevat meer dan 150 recepten die niet kunnen mislukken, menu-ideeën voor elke gelegenheid en eindeloze inspiratie voor ontbijtjes barbecues, finger food en snelle maaltijden voor het hele gezin. Er is een basisboodschappenlijst die ervoor zorgt dat je nooit misgrijpt, er zijn recepten voor een originele huisgemaakte culinaire cadeautjes en inspirerende reisverhalen.

Natuurlijk geeft Annabel weer alle mogelijke tips en trucs, precies zoals we van haar gewend zijn. De liefde voor de zomer en de bijbehorende ingrediënten spat van de pagina’s af.

Voor slechts €17,50 heb je alles wat je nodig hebt in huis voor een fantastische zomer. Nu te koop bij (internet)boekhandel en bol.com (let op juiste doorlink)

Food & Fun | Annabel Langbein | ISBN 9789000339785 | € 17,50

Leave a Reply